Skip to content
Royal van Kempen & Begeer pannen bestek

ROYAL VAN KEMPEN & BEGEER 

Royal van Kempen & Begeer

Over Royal van Kempen & Begeer

Het verhaal van het bedrijf begon in 1789 en in de loop der jaren is van Kempen & Begeer uitgegroeid tot één van de meest innovatieve producenten van sterling zilver in Nederland en daarbuiten. In 1858 ontving van Kempen & Begeer het Predicaat ‘Koninklijk’ en nam het de Nederlandse kroon op in haar logo.

Ontdek meer
pannen

PANNEN COLLECTIE

De pannen zorgen voor een uitzonderlijke kookervaring. Het drielaags materiaal zorgt voor een snelle opwarming en een gelijkmatige warmteverdeling door de gehele pan. De PFAS-vrije anti-aanbaklaag zorgt voor bijzonder kookgemak zonder dat de ingrediënten blijven pakken. Dit alles is ingepakt in een stijlvol design wat prachtig staat op het fornuis én op tafel.

Ontdek de collectie
placeholder

Bestek collectie

De prachtige stukken uit de bestekcollectie hebben een elegant en stijlvol design. Er zijn items voor werkelijk elke gelegenheid, van ontbijt tot diner, van koffie tot dessert, van longdrink tot saladebestek. De collectie bestaat uit een zilverkleurige lijn, een champagnekleurige lijn, en beide zijn te combineren met de bijpassende accessoires.   

 

Ontdek de collectie