Skip to content
Royal van Kempen & Begeer pannen bestek ovengerei

ROYAL VAN KEMPEN & BEGEER 

Royal van Kempen & Begeer ovengerei

Ovengerei

Ontdek de prachtige collectie ovengerei van Royal van Kempen & Begeer: stijlvolle ovenschalen, stapelbare bakvormen met een gezonde PFAS-vrije antiaanbaklaag en prachtige gietijzeren braadpannen. Een compacte handmixer, spatels en ovenhandschoenen maken het plaatje compleet. Een feest in de keuken én op tafel!

Ontdek het ovengerei
pannen

Pannen

De pannen zorgen voor een uitzonderlijke kookervaring. Het drielaags materiaal zorgt voor een snelle opwarming en een gelijkmatige warmteverdeling door de gehele pan. De PFAS-vrije anti-aanbaklaag zorgt voor bijzonder kookgemak zonder dat de ingrediënten blijven pakken. Dit alles is ingepakt in een stijlvol design wat prachtig staat op het fornuis én op tafel.

Ontdek de pannen
Royal van Kempen & Begeer bestek

Bestek

De prachtige stukken uit de bestekcollectie hebben een elegant en stijlvol design. Er zijn items voor werkelijk elke gelegenheid, van ontbijt tot diner, van koffie tot dessert, van longdrink tot saladebestek. De collectie bestaat uit een zilverkleurige lijn, een champagnekleurige lijn, en beide zijn te combineren met de bijpassende accessoires.   

Ontdek het bestek